HTML

The next station is North Wembley

A londoni kalandjaim ismertetésére szolgál ez a blog. Igyekszem majd minél gyakrabban írni. Ha valakinek kérdése van vagy kíváncsi valamire írjon nyugodtan. Jó szórakozást.

Friss topikok

  • tujul: Gabiról lökj már egy képet :D (2010.11.15. 22:48) Egy jól sikerült teszt
  • Sergio Corbucci: Posztot a népnek! :) (2010.11.09. 23:20) Ennek is el kellett jönnie
  • Sergio Corbucci: Magas labda, hogy amit leírtál azért még ma is megállja a helyét... Más: Trokán Péter bajszának a... (2010.10.29. 01:34) Fuss, Forest, fuss!
  • Sergio Corbucci: 1 tányér tészta + 1 raklap virsli után nem csúszott le a vacsi? Vagy mindig többet csinálsz, hátha... (2010.10.29. 01:28) Javul a helyzet
  • Sergio Corbucci: Walk it out champ! (2010.10.28. 15:57) Kényszerpihenő

Linkblog

Az utolsó sörözés Dominikkal

2010.10.27. 22:33 Uncle Matthew

Dominik ma töltötte utolsó napját a Callan iskola falai között. Megbeszéltük, hogy 6 órakor találkozunk a suli előtt és utána irány a pub. 

Gabriele már ott volt a megbeszélt időpontban és Dominik is megérkezett pár percen belül. Mivel a többiek jelezték, hogy nem biztos, hogy időben megérkeznek, ezért 20 perc várakozás után átsétáltuk és kikértük az első sörünket. Ezek után kint kortyolgattuk az italunkat és kötetlenül beszélgettünk. Újfent felmerült Budapest és Magyarország, mint téma. Az osztrák barátunk nagyon kedveli kis hazánk fővárosát és előszeretettel mesél arról mi is tetszett neki legjobban. Megtudtam, hogy a barátaival előszeretettel járnak át Sopronba, hogy elfogyasszanak egy kis libamáját. Ezt kicsit nehéz volt megérteni, mert Dominik elég körülményesen tudta csak körülírni a libamájat, de végül megértettük, hogy mit szeretne mondani. Dominikkal már korábban megegyeztünk, hogy ha Magyarországon jár, akkor felhív és találkozunk. Megígértem neki, amennyiben érdekli, szívesen megmutatom neki a Központi Vásárcsarnokot és még néhány látnivalót, amit az általános turisták nem biztos, hogy megnéznek.

 

7 óra után megérkezett Macarena és az egyik barátja. Első alkalommal mindenki nevet, amikor meghallja szegény lány nevét, de már megszokta. Ők azt kezdték el sorolni, hogy mit kell látnunk és megkóstolnunk, ha Valencia környékén járunk. A barátja nem igazán tudott angolul, ugyanis ez volt az első napja a városban. Nagyjából egy óra beszélgetés után menniük kellett. Ekkor az óránkra pillantva, meglepődve vettük észre, hogy már 8 óra és a többiek még sehol. Gyorsan felhívtuk őket, hogy mégis merre járnak már. Mindenkitől azt a választ kaptuk, hogy már úton és hamarosan megérkeznek.

 

Nagyjából fél órán belül mindenki megjött. Ennek örömére ittunk még egy Guinnesst. Dominiknak sajnos 9 órakor mennie kellett, mert még el kellett rendezni néhány dolgot a főbérlőjével. Gyorsan csináltunk egy csoportképet, majd mindenki elbúcsúzott tőle. Az este folyamán Gabriele élménybeszámolóját hallgattuk, mert ezen a héten dolgozott az iskola helyett. Csupán 3 napig dolgozott, de azt mondta, hogy ez neki elég volt. Egy olasz étteremben volt pincér, de inkább csak a tányérokat kellett mosnia. Mondta, hogy egy diplomával és két mesterképzéssel zsebében inkább más munkát csinálna. 11 óra után két másik spanyollal együtt távoztam, ugyanis ideje volt hazamenni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nextstation.blog.hu/api/trackback/id/tr892404010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása